Συνοπτικός οδηγός ανάρτησης περιεχομένου
Αναγνωρίζοντας τα προοορίζεται για τους αρχάριους. Προφανώς, οι προχωρημένοι δε χρειάζονται τον οδηγό.
Ας αρχίσουμισαγωγική παράγραφο (το πολύ 50 λέξεις).
- Βήμα 4ο: Αποθηκεύστε το νέο σας άρθρο («κάντε save»). Αυτό ήταν, τελειώσατε! Το νέο σας άρθρο έχει δημοσιευτεί σε κατάλληλη θέση στο site και είναι προσβάσιμο από όλους τους επισκέπτες.
- Προαιρετικό βήμα 5ο: Αν θέλετε το άρθρο σας να δημοσιευτεί ταυτόχρονα και στην κεντρική σελίδα του E.K, ορίστε το άρθρο σας ως κύριο άρθρο πατώντας το πλήκτρο «αστεράκι».
Περισσότερες λεπτομέρυποφάκελος, «φορτώστε» τις εικόνες πατώντας το πλήκτρο «Μεταφόρτωση». Σε κάθε τομέα υπάρχουν τρεις βασικοί υποφάκελοι: Ο φάκελος “ergasthria”, ο φάκελος “drasthriothtes” και ο φάκελος “eidikothtes” για εικόνες που αφορούν τα εργαστήρια, δραστηριότητες του τομέα σας και ειδικότητες του τομέα σας, αντίστοιχα. Φορτώστε τις εικόνες σας, συμπεριλαμβανομένης και μίας εισαγωγικής εικόνας πλάτους 150 pixel για το άρθρο σας, στον αντίστοιχο υποφάκελο. Αν πάλι, το άρθρο σας αφορά όλο το Ε.Κ και όχι αποκλειστικά τον τομέα σας, μπορείτε να φορτώσετε τις εικόνες στους φακέλους “plhrofories”, “anakoinvseis” και “drasthriothtes” που αφορούν πληροφορίες, ανακοινώσεις και δραστηριότητες του E.K, αντίστοιχα.
Λεπτομέρειες, Βήμα 3ο: Για να γράψετε το άρθρο σας χρησιμοποιήστε το μενού περιεχόμενο> Διαχείριση άρθρων> Προσθήκη νέου άρθρου. Στον editor που εμφανίζεται στην οθόνη σας σημειώστε τον τίτλο του άρθρου σας (στα Ελληνικά!) στο πλαίσιο (κουτάκι) του τίτλου. Κατηγοριοποιήστε το άρθρο σας επιλέγοντας την αντίστοιχη κατηγορία από το πλαίσιο κατηγοριών (που βρίσκεται στα δεξιά). Για παράδειγμα, αν δημοσιεύετε ένα άρθρο για μία δραστηριότητα του τομέα Ηλεκτρονικών, επιλέξτε την κατηγορία “Δραστηριότητες Ηλεκτρονικών” (υποκατηγορία του “τομέα Ηλεκτρονικών”). Γράψτε το άρθρο σας στον editor ξεκινώντας από μία εισαγωγική παράγραφο (μέχρι 50 λέξεις). Τοποθετήστε τον κέρσορα στο τέλος της εισαγωγικής παραγράφου και πατήστε το κουμπί «περισσότερα» που βρίσκεται στο κάτω μέρος του editor. Με τον τρόπο αυτό, θα εμφανιστεί μία κόκκινη διακεκομμένη-γραμμή στο τέλος της εισαγωγικής παραγράφου. Συνεχίστε να γράφετε το υπόλοιπο άρθρο κάτω από τη διακεκομμένη γραμμή. Σε σημεία που βρίσκονται κάτω από τη διακεκομμένη γραμμή, μπορείτε να τοποθετήσετε εικόνς για το πρόσφατο άρθρο, στο αριστερό μενού «πρόσφατα άρθρα» του site.
Λεπτομέρειες για το προαιρετικό Βήμα 5: Αν επιθυμείτε το νέο σας άρθρο να εμφανιστεί και στην κεντρική σελίδα του site τότε: Χρησιμοποιήστε το μενού περιεχόμενο> Διαχείριση άρθρων. Εντοπίστε το άρθρο σας στη λίστα που εμφανίζεται (για εύκολο εντοπισμό μπο, πινάκων, συνδέσμων. Για τις επιπρόσθετες δυνατότητες όμως θα χρειαστείτε κάποια «ιδιαίτερα» μαθήματα από το διαχειριστή…(..αστειεύομαι …1 με 2 συναντήσεις και επίδειξη, ανικών)