Eπιμόρφωση εκπαιδευτικών για τη Ρομποτική

Πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Τομέα Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού ΙΙ του 1ου ΕΚ Ηρακλείου, την Παρασκευή 9  Μαρτίου 2018 και ώρα 8.00 π.μ.-14.00 π.μ. επιμορφωτική Ημερίδα για τη Ρομποτική ΕV3, για 18 εκπαιδευτικούς της 4ης Περιφέρειας Π.Ε. Ν. Ηρακλείου, με εισηγητές τους Ηλεκτρονικούς Μηχανικούς:Μπατζανακάκη Μαρίνα, εκπαιδευτικό στο 6ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου, Πελαγία Σφακιανάκη, Υπεύθυνη εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Εφαρμογών στο 1ο ΕΚ Ηρακλείου και Φανιουδάκη Βασίλειο, με πολυετή προϋπηρεσία σε υποστήριξη Ιατρικών μηχανημάτων που εμπεριέχουν ρομποτικά συστήματα, σε ηλεκτρονικά υπολογιστικά συστήματα, σε υποστήριξη εξομοιωτών – ηλεκτρονικών παιχνιδιών κ.α.

Ευχαριστούμε θερμά τους έμπειρους  και καταξιωμένους εκπαιδευτικούς και τους συνεργάτες για την ποιοτική ημερίδα για τους 18 εκπαιδευτικούς της 4ης Περιφέρειας Π.Ε. Ν. Ηρακλείου που  γνώρισαν την εκπαιδευτική ρομποτική ως ένα καινοτόμο εργαλείο μάθησης και κατανόησαν τη  χρήση της στο σχολικό περιβάλλον.

Ευχαριστούμε επίσης το Διευθυντή του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου, Μανατάκη Γιώργο που ενθαρρύνει το προσωπικό και φροντίζει για την ανάδειξη της Σχολικής Μονάδας και τον  Υπεύθυνο Τομέα Ηλεκτρονικών 1ου ΕΚ, Καζγκούτη Γεώργιο Φυσικό Ρ/Η, που δέχτηκε να αξιοποιηθεί ο χώρος του εργαστηρίου.

Ευχόμαστε πολλές και δημιουργικές δράσεις για τόσο ενδιαφέροντα θέματα όπως η Ρομποτική.

 

Δρ. Σωτηρία Μαρτίνου

Σχολική Σύμβουλος 4ης Περιφέρειας

Π.Ε. Ν. Ηρακλείου